ОЛЕКСІЙ ЧЕРНИШОВ ВІДВІДАВ ЧЕРНІГІВЩИНУ: УСЕ, ЩО ЗРУЙНОВАНЕ, БУДЕ ВІДНОВЛЕНЕ ТА ВІДБУДОВАНЕ

29 вересня Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов з робочим візитом відвідав Чернігівщину.

«Сьогодні чергова робоча поїздка Чернігівщину і приємна місія — надати дах над головою тим, хто це потребує. Насамперед, разом із керівником Чернігівської ОВА Вʼячеславом Чаусом та головою правління фонду Держмолодьжитло Сергієм Комнатним вручили 21 родині ключі та документи від квартир, які придбало Держмолодьжитло у місті-герої Чернігові для безоплатного проживання родин на час відновлення їх рідних домівок», — повідомив Олексій Чернишов.

im2Під час візиту Міністр відвідав нові оселі родин Двойжон та Сахно. 

«Їхні домівки зруйнував агресор, але тепер вони мають можливість жити стільки, скільки потрібно, у квартирах з усіма зручностями, меблями та технікою. Усі ми розуміємо, що сьогодні головне — перемога. Але все, що зруйноване, буде відновлене та відбудоване», — наголосив Олексій Чернишов.

Пізніше Міністр Чернишов відкрив чергове тимчасове модульне містечко у селі Новоселівкана на території зруйнованої дитячої спортивної школи Олімпійського резерву. Зазначимо, що цей проєкт реалізується у співпраці з польським урядом.

«Зведення нових модульних містечок стало для нас щоденною турботою. Продовжуємо реалізовувати подібні проєкти у деокупованих областях у співпраці з нашими польськими друзями. Це вже 11 наше містечко для тих, хто втратив житло. Підкріплюємо слова підтримки діями!» — зазначив Олексій Чернишов.

Також під час візиту передали автобус для потреб спортсменів.

Нагадаємо, раніше у Сумах Держмолодьжитло передало багатодітним родинам, сім’ям вимушено переміщених осіб та родинам, житло яких зруйноване внаслідок бойових дій, ключі від соціальних квартир для тимчасового проживання.