ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

Шановні клієнти інформуємо Вас, що Чернігівське регіональне управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» тимчасово запроваджує обмежувальні заходи з метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції терміном до 3 квітня 2020 року. 

Офіс буде працювати в закритому режимі без клієнтів.

Громадяни можуть отримати консультації, щодо реалізації житлових програм за телефоном (0462) 674-950.

Чернігівське регіональне управління Держмолодьжитла продовжує прийом заяв на участь у житлових програмах у режимі онлайнчерез сайт https://chrg.molod-kredit.gov.ua/  у розділі "Житлові програми" та спрямування листів на нашу електронну адресу chrg.25@molod-kredit.gov.ua

 Інформацію, щодо сплати щомісячних/квартальних платежів за кредитами та  супроводу договорів можна отримати за номером телефону (0462)  674-952.

Звичайний графік роботи Чернігівського регіонального управління Держмолодьжитла  буде відновлено після скасування протиепідемічних заходів та обмежень органами влади.

Нагадуємо про необхідність відповідально ставитися до власного здоров’я і здоров’я оточуючих. Профілактичні заходи – у інтересах кожного громадянина.

Дякуємо за розуміння!