ПЕРСПЕКТИВИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОГРАМИ "ДОСТУПНЕ ЖИТЛО" ОБГОВОРИЛИ НА ЧЕРНІГІВЩИНІ

26 листопада відбувся навчальний семінар для представників райдержадміністрацій та ОТГ Чернігівщини щодо стану реалізації державної молодіжної політики в регіоні.

На семінарі були присутні представники профільних структурних підрозділів Чернігівської облдержадміністрації, райдержадміністрацій, працівники молодіжних установ та організацій, керівники молодіжних осередків, представники ОТГ та громадських організацій.

Участь в семінарі взяв і директор Чернігівського регіонального управління Держмолодьжитла Анатолій Ярошевський, котрий ознайомив присутніх з умовами державних житлових програм, які реалізує Держмолодьжитло,  та доповів про  стан реалізації цих програм на Чернігівщині.

 

Особливу увагу Анатолій Ярошевський приділив перспективам реалізації програми «Доступне житло», фінансування якої збільшено на 300 млн. грн. наприкінці цього року.

Крім того, директором Чернігівського регіонального управління Держмолодьжитла було запропоновано присутнім безпосередньо долучитись на місцях до розробки та затвердження нових місцевих програм, що сприятимуть вирішенню житлових проблем молоді.