БУДІВНИЦТВО Є ІНДИКАТОРОМ СТАНУ ЕКОНОМІКИ – СЕРГІЙ КОМНАТНИЙ

«Стан будівельної галузі – це індикатор загальної ситуації в економіці країни», - зазначив голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний у Києві під час відкриття Міжнародної будівельної виставки InterBuildExpo-2018 у Міжнародному виставковому центрі.

Очільник Держмолодьжитла і перший заступник керівника Фонду Іван Парух взяли участь у непересічній події в галузі будівництва нашої країни, яку своїми виступами відкрили віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, заступник міністра Лев Парцхаладзе, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Дмитро Андрієвський, президент Будівельної палати України, Герой України Петро Шилюк

«За минулий рік доходи місцевих бюджетів склали 192 млрд грн. і це, в першу чергу — їх бюджет розвитку», - повідомив Геннадій Зубко. Ці кошти повинні бути використані в інтересах мешканців громад, зазначив віце-прем’єр.

Виставка триватиме до 23 березня. Це важлива подія в галузі будівництва і архітектури, головна дискусійна платформа для обговорення актуальних питань будівельної діяльності в Україні.

Щойно завершилася науково-практична конференція «Реконструкція житла масових серій: проблеми та шляхи вирішення». Серед наступних передбачених програмою виставки заходів – майстер-класи з ландшафтного дизайну і догляду за рослинами, фаховий комунікаційний майданчик «Міжнародна лабораторія архітектури», семінари, конференції «Напрямки та шляхи розвитку міст України та об'єднаних територіальних громад», «Бетон, залізобетон: можливості та перспективи».

Держмолодьжитло є постійним учасником InterBuildExpo. На її майданчиках, Фонд презентує державні житлові програми, знайомить відвідувачів виставки зі своєю діяльністю.